Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Počela izgradnja bazena u Vranjskoj banji

rssBookmark and Share

Vranje 19.12.2015. RTV Vranje

U „Upravi Banje“ ubrzali su tempo. Intenzivno se radi na završetku izgradnje višenamenske balon sale i realizaciji komunalnog programa.

Počela izgradnja bazena u Vranjskoj banji

Bageri rade punom parom.  Realizacija projekta izgradnje višenamenske balon sale se bliži kraju. Projekat je započet 2013.godine i ako se nastavi ovim tempom, svi poslovi će biti završeni na leto 2016. kažu u Upravi Banje. U toku je druga faza radova, a grad Vranje je za ovaj objekat iz sopstevnih sredstava izdvojio 7 miliona i 300 hiljada dinra. U okviru kompleksa, biće izgrađen i bazen, kaže  Goran Marković direktor Uprave Banje.
"Počelo se sa izgradnjom bazena koji je u okviru treće faze a vrednost tih radova je ukupno oko 6 miliona dinara sa PDV-om. Ova sredstav su obezbeđena od Ministarstva trgovine i t urizma" rekao je Marković.
Uporedo sa ovim radi se i na realizaciji komunalnog programa Uprave Banje za 2015. "Krpe se raskopane površine u naselju "Štipljani" u Vranjskoj Banji" dodaje Marković.
Za zagrevanje višenamenske balon sale i bazena biće korišćena toplotna energija geotermalnih voda. Bazen dimenzija 20 puta 5 i po metara biće otvoren do jula 2016.

Komentara: 0


#   Vranje   bazen     Vranjska Banja   izgradnja   Goran Marković     Grad Vranje   balon sala     Ministarstvo trgovine
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima