Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Додељене награде телевизијским новинарима у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 21.02.2018. ТВ Коперникус

Центар за истраживање медијског простора уз подршку Града Ниша уручио је награде телевизијским новинарима у Нишу.

Фото: ТВ Коперникус
Фото: ТВ Коперникус

Добитници признања “Екран”одабрани су на основу истраживања јавног мњена. Међу први три места са највећим бројем гласова је и новинарка Коперникус телевизије, Ружица Симоновић, док је наш спортски програм изгласан за најбољи на овом подручју, чији су аутори Милан Костић и Никола Шиповац.

Нагарду Екран, односно треће место, за ауторску емисију „Призма“, освојила је новинарка наше телевизије Рузица Симоновић. Она је истакла да је реч о награди иза које стоји тим колега са Коперникуса, који већ 12 година ради на реализацији те информативне емисије.

По речима организатора спортски тв програм у Нишу постаје све бољи, а најбољи је на ТВ КЦН. Аутори спортске емисије “Тајм Аут” ове године прослављају и јубилеј те емисије.

Награда, у организацији Центра за истраживање медијског простора, обновљена је на радост свих медијских посленика.

Награде су осим у категорији за информативни и спортски програм, добили и новинари јутарњег, забавног програма, а подељена су и специјална признања радијским и новинарима портала и писаних медија. Покровитељ награде је Град Ниш, а поред градоначелника, свечаности је присуствовала и начелница Нишавског округа и директор ТО Ниш. Добитници награде Екран изабрани су на основу истраживања јавног мњења телефоном у периоду од 15. септембра до 7. октобра 2017. године.


#   Ниш   ТВ Коперникус   тв програм   Екран награда
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима