Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dodeljene nagrade televizijskim novinarima u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 21.02.2018. TV Kopernikus

Centar za istraživanje medijskog prostora uz podršku Grada Niša uručio je nagrade televizijskim novinarima u Nišu.

Foto: TV Kopernikus
Foto: TV Kopernikus

Dobitnici priznanja “Ekran”odabrani su na osnovu istraživanja javnog mnjena. Među prvi tri mesta sa najvećim brojem glasova je i novinarka Kopernikus televizije, Ružica Simonović, dok je naš sportski program izglasan za najbolji na ovom području, čiji su autori Milan Kostić i Nikola Šipovac.

Nagardu Ekran, odnosno treće mesto, za autorsku emisiju „Prizma“, osvojila je novinarka naše televizije Ruzica Simonović. Ona je istakla da je reč o nagradi iza koje stoji tim kolega sa Kopernikusa, koji već 12 godina radi na realizaciji te informativne emisije.

Po rečima organizatora sportski tv program u Nišu postaje sve bolji, a najbolji je na TV KCN. Autori sportske emisije “Tajm Aut” ove godine proslavljaju i jubilej te emisije.

Nagrada, u organizaciji Centra za istraživanje medijskog prostora, obnovljena je na radost svih medijskih poslenika.

Nagrade su osim u kategoriji za informativni i sportski program, dobili i novinari jutarnjeg, zabavnog programa, a podeljena su i specijalna priznanja radijskim i novinarima portala i pisanih medija. Pokrovitelj nagrade je Grad Niš, a pored gradonačelnika, svečanosti je prisustvovala i načelnica Nišavskog okruga i direktor TO Niš. Dobitnici nagrade Ekran izabrani su na osnovu istraživanja javnog mnjenja telefonom u periodu od 15. septembra do 7. oktobra 2017. godine.


#   Niš   TV Kopernikus   tv program   Ekran nagrada
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima