Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Два милиона динара за обнову зидова

rssBookmark and Share

Прокупље 18.11.2014. ЈУЖНАСРБИЈА.ИНФО

Техничкој школи „15. мај“ у Прокупљу Министарство просвете, науке и технолошког развоја одобрило је два милиона динара за потпуну обнову свих зидова у приземљу школе, ходнику спрата и згради лабораторија и кабинета.

Два милиона динара за обнову зидова

- Очекујемо да радови буду завршени за 10 дана. Већ су у току молерски радови у пет учионица у приземљу, библиотеци и згради у којој су кабинети и лабораторија, истиче директор школе Миодраг Ђуровић.

Он наглашава да радови неће утицати на наставни процес јер су се добро организовали, те тако неће доћи до губљења наставе.

- Радови су од изузетног значаја, јер ће са њима у потпуности бити обновљен ентеријер школе, рекао је Ђуровић додајући да је надлежно министарство обезбедило и 480.000 динара за опремање свих пет учионица у приземљу новим клупама, столицама и катедрама. Пре два месеца са два милиона динара Министарство је финансирало и замену мокрог чвора и уређење ученичких тоалета у школи.

Средњу Техничку школу „15. мај“ похађа 700 ученика уписаних на четири смера, електротехнички, машински, текстилни и саобраћајни, који се реализују кроз девет образовних профила.  


#   Прокупље   обнова   радови   Техничка школа 15. мај Прокупље   Миодраг Ђуровић   10 дана
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима