Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Без покајања: Отац ме је молио за милост, али избо сам га до смрти!

rssBookmark and Share

Алексинац 12.01.2016. Курир, Јужна Србија Инфо

Нешто после поноћи Срђан се пробудио и кренуо ка тоалету. У пролазу је добацио Александру да би могао мање да скита. Он се изнервирао, дограбио нож и оца с леђа најпре убо два пута

Без покајања: Отац ме је молио за милост, али избо сам га до смрти!

Кад сам га убо први пут, тата се окренуо и казао: „Шта ти је, сине, немој“. Али ја сам наставио да га бодем - рекао је на саслушању Александар Маринковић (19) из Алексинца, који је ухапшен због убиства свог оца Срђана (43).

Стравичан злочин догодио се у недељу ујутро у њиховој кући у алексиначком селу Глоговица, где су отац и син живели сами.

Убо га 20 пута

- Александар и Срђан били су заједно на прослави рођења детета код рођака, али се Срђан раније вратио кући. Нешто после поноћи Срђан се пробудио и кренуо ка тоалету. У пролазу је добацио Александру да би могао мање да скита. Он се изнервирао, дограбио нож и оца с леђа најпре убо два пута - кажу саговорници из истраге и додају:

- Запрепашћени човек се окренуо и завапио за живот.

Међутим, то је убицу још више разјарило. Наставио је да га убада док је Срђан покушавао да побегне из куће. Тачан број убода се не зна јер обдукција још није готова, али је сигурно да је жртва задобила између 15 и 20 удараца ножем.

Александар је на саслушању казао и да је оца кривио за лош живот јер су трпели оскудицу, с обзиром на то да их је Срђан издржавао радећи на грађевини и копајући гробове. Како је казао, те вечери му је прекипело, па је одлучио да се обрачуна с родитељем.

Воли оружје

- На свом Фејсбук профилу представљао се под надимком Кобац и хвалио се како се бави кик-боксом. Након што се вратио код оца, суочио се с крајњом немаштином, Срђан није имао пара ни за цигарете - причају извору Курира.


#   Алексинац   убиство   Глоговица   Срђан Маринковић   Александар Маринковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима