Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Бомбом на кућу начелника криминалистичке полиције

rssBookmark and Share

11.10.2011. Аutor : N.Ristić |

Заједничком акцијом припадника Управе криминалистичке полиције МУП-а, Жандармерије и Полицијске управе у Сомбору, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Сомбору, у раним јутарњим часовима, лишена је слободе криминална група која је организовала бацање експлозивне направе на породичну кућу руководиоца криминалистичке полиције у Сомбору у ноћи између петка и суботе.

Бомбом на кућу начелника криминалистичке полиције

Ухапшени су Стојан К. (37) власник залагаонице,Милан Н. (51),.Бошко В. (37),Горан М.(35), Никола В. (28) и Санел Г. (36),како је саопштио МУП Осумњичени су вишеструки повратници у извршењу кривичних дела и то посебно оних са елементима насиља, организованим вршењем изнуда, илегалном трговином оружја, фалсификовања, тешких крађа и других кривична дела на територији Сомбора.

Истраго је утврђено да су Стојан К. и Милан Н. током ноћи између петка и суботе на породичну кућу руководиоца криминалистичке полиције ПУ у Сомбору, бацили офанзивну ручну бомбу, која се одбила од прозор куће и експлодирала у дворишту, причинивши већу материјалну штету.

Сви ухапшени се терете за угрожавање сигурности, изазивање опште опасности и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима