Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Да ли сте га видели: Нестао десетогодишњак у Нишу

rssBookmark and Share

03.09.2016. Д. Коцић, Курир

Десетогодишњи Сејда Малићевић нестао је јуче у нишком насељу Београд Мала. Малишан је око 10.30 сати отишао до продавнице која је од његовог дома удаљена само стотинак метара и ту му се изгубио сваки траг.

Сејда Малићевић
Сејда Малићевић

Дечакова мајка Дијана Јовић страхује да се дечаку нешто догодило јер, како истиче, никада није бежао од куће.

- Јутрос је већ једном био до те продавнице, купио је паштету и хлеб. Послала сам га још једном да докупи неке намирнице и више се није вратио. Одмах смо кренули у потрагу за њим, у продавници смо сазнали да није ни стигао до ње.

Он је добро дете, сигурно није побегао од куће. Ван себе сам од страха, читавог дана га тражимо, страхујем од најгорег, да се утопио у Нишави или да га је неко отео. Он сигурно никако не би добровољно отишао од куће. Одмах смо обавестили полицију али никаквих трагова за сада нема – прича очајна мајка.

Након узалудне целодневне потраге вечерас се у породичној кући несталог дечака окупило више од педесет људи из овог краја у намери да утеше очајне родитеље. Неколико родјака и комшија наставило је потрагу за малишаном и по ноћи.

- Прегледали смо и снимке надзорних камера али од Сејде нема ни трага. Страхујемо да је отет, могуће је да је већ и преко границе пребачен. Молимо сваког ко га је видео да нам јави – каже дечаков деда Иван Петровић.

У потрагу за малишаном укључила се и полиција. У току је прикупљање информација о овом догадјају. Породица моли све који су видели малишана да се јаве на телефон мајке Дијане 063 1885499 или Полицијској управи у Нишу.


#   нестанак   ПУ Ниш   Ана Јовић   Иван Петровић   дечак   Сејда Малићевић   Дијана Јовић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима