Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Директорка: Не могу вам рећи да ли је било оружја у школи

rssBookmark and Share

12.11.2011. Аutor : S.R. | Izvor: JužnaSrbija

Сузана Поповић Ицковски Директорка ОШ „Сретен Младеновић Мика", у којој је ученик Алекса Јанковић (14) пре шест месеци извршио самоубиство због свакодневног насиља од стране вршњака, изјавила је данас за ''Јужну Србију'' да у овом тренутку не може да каже да ли је тачна информација да је група хулигана у школи доносила оружје, а да је она као директор школе све то заташкавала.

Директорка: Не могу вам рећи да ли је било оружја у школи

Директорка Нишке ОШ „Сретен Младеновић Мика" Сузана Поповић Ицковски изјавила је за ''Јужну Србију'' да у овом тренутку не може да каже да ли су хулигани од којих су сви имали страх доносили оружије у школи и малтретирали не само децу већ и запослене у ОШ ''Сретен Младеновић - Мика''.

-Став школског одбора је да се не оглашавамо у медијима све до окончања истраге која је у току , казала је видно узнемирена директорка ове нишке школе.

Ово су ученици који су злостављали дечака који се после тога убио !

Како незванично сазнајемо против тројице малолетника 15. новембра почиње припремни кривични поступак у Одељењу за малолетничку делинквенцију у Вишем суду у Нишу.

Силеџије су своје шокантне фотографије објавили на својим Фејсбук профилима, а неке од фотографија су настале само неколико дана након што је мали Алекса извршио самооубиство.

 


#   фотографије   кривични поступак   Алекса Јанковић   Ана Поповић   Сузана Поповић Ицковски
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима