Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Direktorka: Ne mogu vam reći da li je bilo oružja u školi

rssBookmark and Share

12.11.2011. Autor : S.R. | Izvor: JužnaSrbija

Suzana Popović Ickovski Direktorka OŠ „Sreten Mladenović Mika", u kojoj je učenik Aleksa Janković (14) pre šest meseci izvršio samoubistvo zbog svakodnevnog nasilja od strane vršnjaka, izjavila je danas za ''Južnu Srbiju'' da u ovom trenutku ne može da kaže da li je tačna informacija da je grupa huligana u školi donosila oružje, a da je ona kao direktor škole sve to zataškavala.

Direktorka: Ne mogu vam reći da li je bilo oružja u školi

Direktorka Niške OŠ „Sreten Mladenović Mika" Suzana Popović Ickovski izjavila je za ''Južnu Srbiju'' da u ovom trenutku ne može da kaže da li su huligani od kojih su svi imali strah donosili oružije u školi i maltretirali ne samo decu već i zaposlene u OŠ ''Sreten Mladenović - Mika''.

-Stav školskog odbora je da se ne oglašavamo u medijima sve do okončanja istrage koja je u toku , kazala je vidno uznemirena direktorka ove niške škole.

Ovo su učenici koji su zlostavljali dečaka koji se posle toga ubio !

Kako nezvanično saznajemo protiv trojice maloletnika 15. novembra počinje pripremni krivični postupak u Odeljenju za maloletničku delinkvenciju u Višem sudu u Nišu.

Siledžije su svoje šokantne fotografije objavili na svojim Fejsbuk profilima, a neke od fotografija su nastale samo nekoliko dana nakon što je mali Aleksa izvršio samooubistvo.

 


#   fotografije   krivični postupak   Aleksa Janković   Ana Popović   Suzana Popović Ickovski
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima