Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

„Фолксваген шаран“ нафилован са 12.000 паклица цигарета

rssBookmark and Share

Градина 15.10.2019. Јужна Србија Инфо

Цариници су на граничном прелазу Градина 10. октобра 2019. године у сарадњи са полицијом, запленили 12.000 паклица цигарета „виктори“ и „марлборо“ са бугарским акцизним маркицама.

„Фолксваген шаран“ нафилован са 12.000 паклица цигарета

Прекршај је откривен када је за контролу на улазу у земљу стигао аутомобил „фолксваген шаран“ бугарских регистарских ознака, којим је ка Шпанији путовало шест бугарских држављана.

Дошавши на гранични прелаз кроз зелени контролни пролаз намењен путницима који немају ништа за пријављивање и возач и присутни путници су то и потврдили, рекавши да имају само лични пртљаг и по један бокс цигарета.

Ауто је ипак детаљно прегледан, а како се испоставило, није постојала ни најмања фабричка шупљина у њему, где нису биле нагуране паклице цигарета.

Цариници су их најпре пронашли у вратима пртљжника, потом и у наслонима и шупљинама свих седишта, простору испод предњих седишта, задњем десном крилу, инструмент табли и испод ладице за документа наспрам сувозачког седишта.

Како вредност кријумчарених цигарета превазилази трећину вредности аутомобила и он је задржан до окончања прекршајног поступка пред надлежним судом.


#   Градина   царина   кријумчарење   Гранични прелаз   шверц цигарета
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима