Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лесковац: директор кишобраном ударио смењеног руководица

rssBookmark and Share

03.08.2011. Аутор: Данило Коцић, Извор: градлесковац.нет

У кратком саопштењу за јавност Штрајкачког одбора Градске аутобуске станице "ГАС" наводи се да је после одржаног састанка Штрајкачког одбора 29. јула, испод железничког подвожњака, у непосредној близини станице, директор Градске аутобуске станице Иван Миловац напао Славољуба Видосављевића, службеника ГАК-а, "ударивши га киобраном по лицу".

Градска аутобуска станица у Лесковцу: неспоразуми око даљег рада
Градска аутобуска станица у Лесковцу: неспоразуми око даљег рада

ЛЕСКОВАЦ –До инцидента је дошло у подвожњаку железничке станице, а у саопштењу се прецизира да је Полицијска управа извршила увид у овој немио догађај, али се не навиоде детаљи, као ни податак да је нападнути службеник Славољуб Видосављевић својевремено био директор Градске аутобуске станице у Лесковцу.

На Градској аутобуској станици ,,Гас’’ почео је средином прошлог месеца петодневни штрајк упозорења уз најаву да ће бити радикализован уколико не буду прихваћени њихови захтеви, али до тога није дошло. Најважанији захтеви незадовољних радника су смена директора Ивана Миловца, исплата три заостале зараде, али и хитно испуњење уговорних обавеза према аутосаобраћајним кућама које користе станичне услуге.

Подвожњак: место где је дошло до неспоразумаДо сада се поводом овог инцидента нису јавно огласили актуелни директор Иван Миловац и некадашњи руководилац Славољуб Видосављевић.

Иначе, Градска аутобуска станица је годинама предмет бројних неспоразума, а сви радници тога колектива запослени су по препорукама владајућих странака, односно без огласа и конкурса, али тако бесправно стање опстаје – годинама!


#     Полицијска управа   аутобуска станица
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима