Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Leskovac: direktor kišobranom udario smenjenog rukovodica

rssBookmark and Share

03.08.2011. Autor: Danilo Kocić, Izvor: gradleskovac.net

U kratkom saopštenju za javnost Štrajkačkog odbora Gradske autobuske stanice "GAS" navodi se da je posle održanog sastanka Štrajkačkog odbora 29. jula, ispod železničkog podvožnjaka, u neposrednoj blizini stanice, direktor Gradske autobuske stanice Ivan Milovac napao Slavoljuba Vidosavljevića, službenika GAK-a, "udarivši ga kiobranom po licu".

Gradska autobuska stanica u Leskovcu: nesporazumi oko daljeg rada
Gradska autobuska stanica u Leskovcu: nesporazumi oko daljeg rada

LESKOVAC –Do incidenta je došlo u podvožnjaku železničke stanice, a u saopštenju se precizira da je Policijska uprava izvršila uvid u ovoj nemio događaj, ali se ne naviode detalji, kao ni podatak da je napadnuti službenik Slavoljub Vidosavljević svojevremeno bio direktor Gradske autobuske stanice u Leskovcu.

Na Gradskoj autobuskoj stanici ,,Gas’’ počeo je sredinom prošlog meseca petodnevni štrajk upozorenja uz najavu da će biti radikalizovan ukoliko ne budu prihvaćeni njihovi zahtevi, ali do toga nije došlo. Najvažaniji zahtevi nezadovoljnih radnika su smena direktora Ivana Milovca, isplata tri zaostale zarade, ali i hitno ispunjenje ugovornih obaveza prema autosaobraćajnim kućama koje koriste stanične usluge.

Podvožnjak: mesto gde je došlo do nesporazumaDo sada se povodom ovog incidenta nisu javno oglasili aktuelni direktor Ivan Milovac i nekadašnji rukovodilac Slavoljub Vidosavljević.

Inače, Gradska autobuska stanica je godinama predmet brojnih nesporazuma, a svi radnici toga kolektiva zaposleni su po preporukama vladajućih stranaka, odnosno bez oglasa i konkursa, ali tako bespravno stanje opstaje – godinama!


#     Policijska uprava   autobuska stanica
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima