Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Хорор: Пијан хтео да силује ћерку

rssBookmark and Share

21.10.2013. Autor: Kurir

Нишлији Драгану Ж. (56) одређено је полицијско задржавање до 48 сати због сумње да је у алкохолисаном стању 18. октобра у поподневним сатима покушао да силује двадесетчетворогодишњу ћерку! Полицијска управа у Нишу саопштила је да је Драган лишен слободе због основа сумње да је извршио кривично дело силовање у покушају.

Хорор: Пијан хтео да силује ћерку

- Случај је полицији пријавио момак напаствоване девојке кад му је испричала шта је отац покушао да јој уради у стану кад је њена мајка отишла на лекарски преглед. Кад су остали сами, осумњичени Драган Ж. скинуо је панталоне и доњи веш с намером да обљуби рођену ћерку - објашњава наш извор близак истрази.

Према његовим речима, девојка је покушала да се одбрани.
- Он је насрнуо на њу, а она је кренула да се брани. Почео је да је шамара, а она га је у једном тренутку угризла за руку. Међутим, он је наставио да је удара из све снаге, трудећи се да је савлада и силује. Срећом, у монструозној намери спречио га је повратак супруге у стан - каже наш саговорник. Полиција је покренула истрагу, а како сазнајемо, биће проверене и сумње да је Драган Ж. ћерку сексуално злостављао пуних 12 година.


#   полиција   лекарски преглед   доњи веш
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима