Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Током празника, алкотестирано је 1.800 возача и искључено из саобраћаја 20 возача у Лесковцу, Лебану и Власотинцу

rssBookmark and Share

Лесковац 18.04.2023. Јужна Србија Инфо

Припадници Министарства унутрашњих послова у Лесковцу, Лебану и Власотинцу, током васкршњих празника, алкотестирали су 1.800 возача и искључили из саобраћаја 20 возача који су управљали возилима под дејством алкохола, од чега су осморица задржана у службеним просторијама на трежњењу.

Илустрација
Илустрација

Полиција у Власотинцу зауставила је двадесетчетворогодишњег возача "пасата" који је управљао возилом са 2,72 промила алкохола у организму, док је полиција у Лебану зауставила двојицу возача "голфа", који су управљали са 2,64 и 1,56 промила алкохола.

Такође, сумња се да је двадесетчетворогодишњи возач "мерцедеса" изазвао саобраћајну незгоду на тај начин што је управљајући возилом са 2,01 промил алкохола у организму изгубио контролу над возилом и ударио у заштитну ограду поред пута. У овој саобраћајној незгоди није било повређених особа.

Полиција у Лесковцу, током празника, зауставила је и задржала у службеним просторијама тридесетшестогодишњег возача "реноа", двадесеттрогодишњег возача "мерцедеса", четрдесетчетворогодишњег бициклисту и тридесетосмогодишњег возача „пасата“ који су управљали са 1,56, 1,83, 1,81 и 1,35 промила алкохола у организму.

Против свих возача биће поднете одговарајуће прекршајне пријаве.


#   Лесковац   Власотинце   саобраћајна полиција   ПУ Лесковац   алко-тест
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима