Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tokom praznika, alkotestirano je 1.800 vozača i isključeno iz saobraćaja 20 vozača u Leskovcu, Lebanu i Vlasotincu

rssBookmark and Share

Leskovac 18.04.2023. Južna Srbija Info

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, Lebanu i Vlasotincu, tokom vaskršnjih praznika, alkotestirali su 1.800 vozača i isključili iz saobraćaja 20 vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola, od čega su osmorica zadržana u službenim prostorijama na trežnjenju.

Ilustracija
Ilustracija

Policija u Vlasotincu zaustavila je dvadesetčetvorogodišnjeg vozača "pasata" koji je upravljao vozilom sa 2,72 promila alkohola u organizmu, dok je policija u Lebanu zaustavila dvojicu vozača "golfa", koji su upravljali sa 2,64 i 1,56 promila alkohola.

Takođe, sumnja se da je dvadesetčetvorogodišnji vozač "mercedesa" izazvao saobraćajnu nezgodu na taj način što je upravljajući vozilom sa 2,01 promil alkohola u organizmu izgubio kontrolu nad vozilom i udario u zaštitnu ogradu pored puta. U ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo povređenih osoba.

Policija u Leskovcu, tokom praznika, zaustavila je i zadržala u službenim prostorijama tridesetšestogodišnjeg vozača "renoa", dvadesettrogodišnjeg vozača "mercedesa", četrdesetčetvorogodišnjeg biciklistu i tridesetosmogodišnjeg vozača „pasata“ koji su upravljali sa 1,56, 1,83, 1,81 i 1,35 promila alkohola u organizmu.

Protiv svih vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.


#   Leskovac   Vlasotince   saobraćajna policija   PU Leskovac   alko-test
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima