Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Продавали дрогу и изударали полицајца

rssBookmark and Share

Лесковац 05.05.2014. Танјуг

Лесковачка полиција је на основу овлашћења Основног јавног тужилаштва одредила задржавање за С.И.(20) и С.В.(20) због постојања основа сумње да су извршили кривично дело напад на полицајца на дужности

Продавали дрогу и изударали полицајца

Полиција интезивно трага и за двадесетједногодишњим младићем из Лесковца због сумње да је са С.И. и С.В.поред наведеног кривичног дела извршио и кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, саопштила је Полицијска управа (ПУ) у Лесковцу.

Како се навод у вечерњим сатима у близини Медицинске школе у Лесковцу полицајац који по посебном плану обавља послове на сузбијању продаје опојних дрога је након легитимисања и представљања да је полицајац издао наређење двадесетједногодишњем младићу да стане јер је почео да бежи у правцу дворишта школе.

Полицајац је сустигао младића код кога је приликом претреса пронађена пвц кесица са око 11 грама марихуане. Док је полицајац од младића одузимао дрогу са леђа су му пришли С.И. и С.В.и више пута га песницама ударили у главу. Од задобијених повреда он је пао на земљу након чега су сва тројица наставила да га рукама ударају по глави и телу.

Овом приликом службеник полиције задобио је лаке телесне повреде.

Одузета дрога је вештачена у Националном криминалистичком институту у Нишу где је утврђено да се ради о марихуани. Судија за претходни поступак је осумњиченима одредио притвор до 30 дана.


#   Лесковац   дрога   насиље   Полицијска управа   полицајци   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима