Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Малолетна девојка умрла у кафићу

rssBookmark and Share

10.01.2011. Извор: Јужне вести

Малолетна девојка умрла у кафићу
Седамнаестогодишња Д. С. из Прокупља преминула је у прокупачкој болници, након што јој је позлило у кафићу „Кастело“ у Прокупљу.

Према прелиминарним резултатима обдукције, смрт је наступила услед застоја у раду срца.

Девојка је преминула док је са другарицама седела у кафићу, петнаестак минута пре поноћи између петка и суботе.

– Ништа није слутило да ће се десити овако страшна трагедија. Кафић је као и сваког викенда у то време био пун младих. Несрећна девојчица је са неколико другарица дошла неких петнаестак минута пре него што јој је позлило. Колико знам, није се пре тога жалила да јој није добро, само је ођеданпут пала на под – каже један од очевидаца, који је кобне вечери седео за суседним столом, само неколико метара удаљеног од места несреће.

Он каже да је затим настала велика гужва и пометња, а да су девојчицу одмах изнели из кафића и сместили у џип, који је случајно био испред локала и да је одмах пребачена у Хитну службу прокупачког Дома здравља.

Према речима надлежних у овој установи, одмах по пријему у Хитну службу, започете су мере оживљавања и реанимације. Након тога је пребачена на одељење Ургентне медицине прокупачке болнице, где је након безуспешних покушаја, на жалост констатована њена смрт.


#   двор
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима