Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Три милоина људи гледало "ДВОР" !

rssBookmark and Share

17.01.2011. Autor: Milena.R

Нови ријалити шоу "Двор" стартовао је синоћ на ТВ Пинк, а 24 познате особе провешће 50 дана у средњовековном замку борећи се за 50.000 евра.
Усељаваењ на Двору пратило готово три милиона људи,чиме је Тв Пинк још једанпут оборила све рекорде у гледаности.

Три милоина људи гледало

Према правилима, биће тамо и краљ, и краљица, и сељаци, и слуге, и дворска луда.

У дворцу владају краљ и краљица са својом свитом, а у остатку имања живеће становништво у не тако луксузним условима живота. Улоге се мењају сваке недеље а публика ће бити задужена за избацивање такмичара.

Шта ће се све дешавати у новом ријалити шоу програму Двор" можемо само и да замислимо с обзиром на то да су се већ прве вечери, само три сата после уласка у кућу за грађанство, певачица, креаторка и водитељка из Словеније Уршка Хочевар Чепин и певач Ћемо, пољубили.

Телевизија Пинк саопштила је данас да је готово три милиона гледалаца у Србији у недељу увече гледало усељење такмичара у ријалити шоу Двор, који се емитује на Пинк телевизији.

Пиплметри у Србији су забележили удео гледаности од чак 38 одсто и 2.837.548 гледалаца само из Србије "који су пратили сам почетак до сада невиђеног ТВ формата за који су већ стране продукцијске куће показале велико интересовање", саопштила је Телевизија Пинк.

Гледаоци из Србије, Босне и Херцеговине, Македоније, Црне Горе, Словеније, али и преко сателита из целог света су, како је саопштено, остали уз ТВ да одаберу своје фаворите.


#   двор
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима