Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ВИП-овци ушли у карантин !

rssBookmark and Share

15.01.2011. Autor: Stefan Radović

-Од 27 имена, највише 24 би требало да се у недељу појави у дворцу у Шимановцима.А до почетка ће списак морати да буде скраћен за три до пет имена. Најмање шансе да се појаве на ''Двору'' имају Биљана Вујовић, Нина Воркапић, манекени Јован Стојановић и Дамјан Перовић,Изјавио је јуче за наш портал наш добро обавештени извор.

ВИП-овци ушли у карантин !

А најмање среће имала је композиторка Бољана Вујовић којој је продукција ријалитија ''Двор'' само дан пред почетак овог невидјеног соуа уручила корпу и избацила је са списка учесника,што је Вујовићева прем речима нашег извора тешко поднела ушта се уверио и наш новинар који је данас разговарао са познатом композиторком Биљаном Вујовић која није крила разочарење због овакве одлуке продукције.

На Двору у Шимановцима вечерас од 20 часова уселиће се и позната новинарка Драгана Трипић која је данас са осталим ВИП-овцима ушла у карантин.

Драгана Трипић постала је још популарнија у емисији ''Звезде Гранда'' постављајући провокативна и тешка питања кандидатима,па тако несмуњамо да ће се управо ове плавуше сви на Двору бојати јер је позната по изреци ''Без длаке на језику''.


 

Баш нам је жао: Мануел кући отишо сам

Екипа продукциске куће Емотион одржала је кастинг за Великог Брата у Нишу на коме се појавило око 1.000 кандидата а мотиви за учешће у овом ријалитију су различити.Неки од кандидата са којима смо разговаралаи кажу како им је мотив новац,док је пак другима једини мотив популарност.

На кастингу у Нишу се појавио и бивши укућанин ВБ-а Мануел Стојановић који је сво време мувао девојке испред хотела у коме се кастинг одржавао али му то баш и није ишло од руке па је убрзо отишао кући али сам.

 


#   двор   Звезде Гранда   Биљана Вујовић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима