Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

VIP-ovci ušli u karantin !

rssBookmark and Share

15.01.2011. Autor: Stefan Radović

-Od 27 imena, najviše 24 bi trebalo da se u nedelju pojavi u dvorcu u Šimanovcima.A do početka će spisak morati da bude skraćen za tri do pet imena. Najmanje šanse da se pojave na ''Dvoru'' imaju Biljana Vujović, Nina Vorkapić, manekeni Jovan Stojanović i Damjan Perović,Izjavio je juče za naš portal naš dobro obavešteni izvor.

VIP-ovci ušli u karantin !

A najmanje sreće imala je kompozitorka Boljana Vujović kojoj je produkcija rijalitija ''Dvor'' samo dan pred početak ovog nevidjenog soua uručila korpu i izbacila je sa spiska učesnika,što je Vujovićeva prem rečima našeg izvora teško podnela ušta se uverio i naš novinar koji je danas razgovarao sa poznatom kompozitorkom Biljanom Vujović koja nije krila razočarenje zbog ovakve odluke produkcije.

Na Dvoru u Šimanovcima večeras od 20 časova useliće se i poznata novinarka Dragana Tripić koja je danas sa ostalim VIP-ovcima ušla u karantin.

Dragana Tripić postala je još popularnija u emisiji ''Zvezde Granda'' postavljajući provokativna i teška pitanja kandidatima,pa tako nesmunjamo da će se upravo ove plavuše svi na Dvoru bojati jer je poznata po izreci ''Bez dlake na jeziku''.


 

Baš nam je žao: Manuel kući otišo sam

Ekipa produkciske kuće Emotion održala je kasting za Velikog Brata u Nišu na kome se pojavilo oko 1.000 kandidata a motivi za učešće u ovom rijalitiju su različiti.Neki od kandidata sa kojima smo razgovaralai kažu kako im je motiv novac,dok je pak drugima jedini motiv popularnost.

Na kastingu u Nišu se pojavio i bivši ukućanin VB-a Manuel Stojanović koji je svo vreme muvao devojke ispred hotela u kome se kasting održavao ali mu to baš i nije išlo od ruke pa je ubrzo otišao kući ali sam.

 


#   dvor   Zvezde Granda   Biljana Vujović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima