Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Maloletna devojka umrla u kafiću

rssBookmark and Share

10.01.2011. Izvor: Južne vesti

Maloletna devojka umrla u kafiću
Sedamnaestogodišnja D. S. iz Prokuplja preminula je u prokupačkoj bolnici, nakon što joj je pozlilo u kafiću „Kastelo“ u Prokuplju.

Prema preliminarnim rezultatima obdukcije, smrt je nastupila usled zastoja u radu srca.

Devojka je preminula dok je sa drugaricama sedela u kafiću, petnaestak minuta pre ponoći između petka i subote.

– Ništa nije slutilo da će se desiti ovako strašna tragedija. Kafić je kao i svakog vikenda u to vreme bio pun mladih. Nesrećna devojčica je sa nekoliko drugarica došla nekih petnaestak minuta pre nego što joj je pozlilo. Koliko znam, nije se pre toga žalila da joj nije dobro, samo je ođedanput pala na pod – kaže jedan od očevidaca, koji je kobne večeri sedeo za susednim stolom, samo nekoliko metara udaljenog od mesta nesreće.

On kaže da je zatim nastala velika gužva i pometnja, a da su devojčicu odmah izneli iz kafića i smestili u džip, koji je slučajno bio ispred lokala i da je odmah prebačena u Hitnu službu prokupačkog Doma zdravlja.

Prema rečima nadležnih u ovoj ustanovi, odmah po prijemu u Hitnu službu, započete su mere oživljavanja i reanimacije. Nakon toga je prebačena na odeljenje Urgentne medicine prokupačke bolnice, gde je nakon bezuspešnih pokušaja, na žalost konstatovana njena smrt.


#   dvor
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima