Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Малолетници ухапшени због крађе хране

rssBookmark and Share

17.08.2011. Аutor : JužnaSrbija

Лесковачка полиција поднела је кривичну пријаву против две групе малолетника који су обили радњу и исекли телефонске каблове.

Малолетници ухапшени због крађе хране

Лесковачка полиција поднела је кривичне пријаве против две малолетне особе и двадесетогодишњег М.Х. из тог града, због сумње да су обили магацин продавнице "Канан" и украли већу количину хране.

Сумња се да су њих троје, крајем јула, развалили врата магацина у улици Николе Слобаљића, одакле су украли храну, коју је полиција потом пронашла и вратила власнику, саопштено је из Полицијске управе у Лесковцу.

Лесковачка полиција поднела је кривичне пријаве против још два малолетника, за које се сумња да су извршли шест кривичних дела тешке крађе и уништења јавних уређаја, којима су причинили велику штету предузећу "Телеком Србија".

Осумњичени су у Радничком насељу у Лесковцу, током јула, у више наврата, пресецали клештима телефонске каблове са бандера, крали их и потом продавали на отпаду секундарних сировина.

Због крађе каблова и прекида телекомуникационе везе, већи број претплатника у том насељу неко време није могао да користи телефоне.


#   полиција   Телеком Србија   кривичне пријаве
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима