Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Младићи проваљивали у куће, крали злато и новац

rssBookmark and Share

Лебане 06.07.2014. Танјуг

Полиција је одредила меру задржавања Б.М. (29) и М.С. (30) из Лебана због сумње да су од јуна до данас, на територији општине Медвеђа, извршили више крађа у којима је из породичних кућа отуђен златан накит и новац.

Младићи проваљивали у куће, крали злато и новац

Двојац се сумњичи да је крађом стекао иметак у вредности већој од 700.000 динара, саопштила је данас Полицијска управа Лесковац.

Њих двојица се терете да су током јуна и почетком јула, у подневним часовима, на подручју општине Медвеђа извршили разваљивали врата породичних кућа, вршили преметачину о присвајали златан накит и новац.

Б.М. се терети и да је 3. јула ове године у преподневним часовима извршио кривично дело крађа на тај начин што је из дворишта породичне куће у Медвеђи противправно присвојио бицикл "хопер" са 18 брзина у вредности већој од 10.000 динара.

Такође се сумња да је Б. М. извршио и кривично дело ометање овлашћеног службеног лица у обављању послова безбедности или одржавања јавног реда и мира јер није поступио по захтеву полицијских службеника да стане и подвргне се саобраћајој контроли.

Осумњичени ће, уз кривичну пријаву, бити приведени у Основно јавно тужилаштво у Лебану, навела је ПУ Лесковац.


#   хапшење   Лебане   крађа   лопови   Полицијска управа   Основно јавно тужилаштво   ПУ Лесковац   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима