Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш: Коњ са запрегом залетео се у возило Хитне помоћи, повређен дечак

rssBookmark and Share

Ниш 18.07.2023. Виолета Милићевић Нишке вести

Дечак старр 7 година, повређен је јуче када се у санитет Хитне помоћи залетео коњ са запрегом, кажу у овој здравственој установи. Све се догодило када је екипа Завода за хитну медицинску помоћ пружала помоћ човеку кога је ударила струја. У том тренутку коњ са запрегом се залетео у масу и повредио дете, објашњавају, пишу Нишке вести.

Фото:Нипке вести
Фото:Нипке вести

У Универзитетском клиничком центру Ниш потврђено је да је дете примљено јуче на Клинику за дечију хирургију.

„На пријему је имао повреде главе и леве подлактице као и напрснуће леве надлакатне кости. Повреде спадају у лаке телесне повреде. Мајка детета је на лични захтев извела данас дете из болнице“, казали су медијима у нишком Клиничком центру.

Екипа Хитне помоћи интервенисала је у Мраморској улици по пријави да је једног човека ударила струја у моменту када је померао струјне каблове. Пао је са висине. Хитна помоћ му је пружила помоћ, али је он већ био витално стабилан.

„У моменту док је екипа Хитне помоћи збрињавали човека, скупила се гомила људи. Тада се коњ са запрегом  залетео у масу. Дошао је скроз  до наше екипе, али није могао да прође поред санитета и том приликом повредио је дете. Лекари су морали да збрињавају у исто време и дете и човека који је доживео струјни удар“, говоре у Хитној помоћи.

Срећа у несрећи је да се ту нашао санитет који је спречио коња са запрегом да пређе у масу и повреди већи број људи.


#   Ниш   Хитна помоћ   саобраћајна незгода   коњ   ПУ Ниш   Ургентни центар
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима