Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишлијка мортуз пијана колима ударила у дрво!

rssBookmark and Share

26.04.2014. Курир

Нишлијка пијана свој „пежо“, Бојана Б. (24) из Ниша слетела је јуче око 3.30 сати с коловоза и ударила у једно стабло у дрвореду!

Нишлијка мортуз пијана колима ударила у дрво!

Саобраћајна незгода догодила се у Улици Милорада Вељовића Шпаје, а чак ни чињеница да је оштетила бок аутомобила и да јој је после ударца у дрво потпуно издувана гума није спречила Бојану да настави вожњу ка центру града - до Улице Светозара Марковића.

- На своју несрећу, њен полуслупани аутомобил приметили су полицајци, који су је подвргли алко-тесту. Провером је утврђено да је Бојана у том тренутку имала 1,86 промила алкохола у крви, па је задржана у полицији до отрежњења и одвођења судији за прекршаје - рекао је извор Курира.

Исте ноћи полиција је за воланом аутомобила затекла још двојицу пијаних возача.

- Срђан С. (37) из насеља Девети мај возио је „југо“ са 2,42 промила алкохола у крви и изазвао је саобраћајну несрећу, у којој је причињена материјална штета, док је мало касније полиција за воланом „сузукија“ затекла Милутина Н. (57) из Ниша са 1,41 промилом алкохола у крви, па је и он задржан у полицијској станици до отрежњења - рекао је наш саговорник.


#   полиција   саобраћајна незгода   трежњење   материјална штета
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима