Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Општа туча у пивници: У акцији гости, конобари, сувласник

rssBookmark and Share

Алексинац 11.06.2016. Телеграф, Јужна Србија Инфо

Како је саопштила ПУ Ниш, у општој тучи која је синоћ избила у пивници у Душановој улици у Нишу, лакше су повређене четири особе.

Општа туча у пивници: У акцији гости, конобари, сувласник

Н. М. (20) је раменом у пролазу закачио двојицу момака који су му рекли да је све у реду, међутим, он је једног посекао ножем по стомаку, због чега су укључили и пријатељи обе сукобљене стране

У пивници “Бир Бук” у Душановој улици у Нишу, ноћас око 1.30 сати, дошло је до туче у којој су учествовали гости, конобари, али и сувласник овог угоститељског објекта.

Нишка полиција поднеће кривичне пријаве против две особе због наношења лаких телесних повреда и учествовања у тучи. Како сазнајемо, пријаве у редовном поступку биће поднете против Н. М. (20) из околине Алексинца и С. М. (21) из Ниша, који су започели сукоб.

– Н. М. је раменом у пролазу закачио двојицу гостију, очигледно тражећи кавгу. Мада су ти момци покушали да избегну сукоб, рекавши му да је  све у реду, Н. М. је једног од њих посекао ножем по стомаку. Између њих је почела туча у коју су се укључили и пријатељи обе сукобљене стране. Конобари су покушали да их разваде, али је С. М. једног од њих ударио столицом, а његови пријатељи су га шутирали. Туча се наставила испред пивнице што је видео сувласник ове радње са своје терасе и дотрчао како би зауставио сукоб. Међутим, и он је добио ударац по десној шаци – кажу наши извори.

Полиција је саопштила да ради на расветљавању околности овог догађаја.


#   Алексинац   полиција   туча     ПУ Ниш   Душанова улица   угоститељски објекат   С.М.   кривичне пријаве   Н.М.
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима