Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Осумњичена за убиство свог дечка вођена на психијатрију

rssBookmark and Share

02.08.2011. Аutor : Stefan Radović

Ненад Шћепановић (26) из Куршумлије, кага је како се сумља након свађе у једном кафићу у његовој породичној кући убила његова девојка, сахрањен је на гробљу у Куршумлији, у присуству великог броја притеља и родбине. Његова девојка Маја Милановић која је осумљичена за убиство јуче је у пртањи четворице полицајаца вођена на одељењу Психијатрије, сазнаје портал Јужна Србија.

Осумњичена за убиство свог дечка вођена на психијатрију

Маја Милановић (24), која је приведена као осумњичена за убиство свог дечка, саслушана је пред истражним судијом Вишег суда у Прокупљу, Малишом Стојановићем, и одређен јој је притвор до 30 дана.

–О детаљима вам не могу рећи. Поднет је захтев за покретање истраге, а на тужилаштву је да одлучи хоће ли поднети пријаву или не.

Како сазнајемо, откако се десио трагичан догађај у коме је настрадао њен момак, Маја само плаче и одбија комуникацију са било ким.

Неколики пута су интервенисали и лекари пркупачке болнице.

Како ЈужнаСрбија сазнаје од добро обавештеног извора током јучерашњег дана у пратњи четворице полицајаца Маја је вођена на одељење психијатрије градске бонице у Прокупљу, где је након прегледа поново спроведена у прокупачки Окружни за­твор.

По незваничним сазнањима блиским истарази до којих смо дошли, осумњичена Маја Милановић, током саслушања негирала је да је пуцала у свог момка.

У жељи да проверимо информације до којих смо дошли покушали смо да ступимо у контакт са адвокатаом Маје Милановић осумљичене за убиство,али до закључења овог текста то нисмо успели,а ни комшије породице Милановић нису биле расположене за разговор на ову тему .

 


#   убиство
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима