Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Osumnjičena za ubistvo svog dečka vođena na psihijatriju

rssBookmark and Share

02.08.2011. Autor : Stefan Radović

Nenad Šćepanović (26) iz Kuršumlije, kaga je kako se sumlja nakon svađe u jednom kafiću u njegovoj porodičnoj kući ubila njegova devojka, sahranjen je na groblju u Kuršumliji, u prisustvu velikog broja pritelja i rodbine. Njegova devojka Maja Milanović koja je osumljičena za ubistvo juče je u prtanji četvorice policajaca vođena na odeljenju Psihijatrije, saznaje portal Južna Srbija.

Osumnjičena za ubistvo svog dečka vođena na psihijatriju

Maja Milanović (24), koja je privedena kao osumnjičena za ubistvo svog dečka, saslušana je pred istražnim sudijom Višeg suda u Prokuplju, Mališom Stojanovićem, i određen joj je pritvor do 30 dana.

–O detaljima vam ne mogu reći. Podnet je zahtev za pokretanje istrage, a na tužilaštvu je da odluči hoće li podneti prijavu ili ne.

Kako saznajemo, otkako se desio tragičan događaj u kome je nastradao njen momak, Maja samo plače i odbija komunikaciju sa bilo kim.

Nekoliki puta su intervenisali i lekari prkupačke bolnice.

Kako JužnaSrbija saznaje od dobro obaveštenog izvora tokom jučerašnjeg dana u pratnji četvorice policajaca Maja je vođena na odeljenje psihijatrije gradske bonice u Prokuplju, gde je nakon pregleda ponovo sprovedena u prokupački Okružni za­tvor.

Po nezvaničnim saznanjima bliskim istarazi do kojih smo došli, osumnjičena Maja Milanović, tokom saslušanja negirala je da je pucala u svog momka.

U želji da proverimo informacije do kojih smo došli pokušali smo da stupimo u kontakt sa advokataom Maje Milanović osumljičene za ubistvo,ali do zaključenja ovog teksta to nismo uspeli,a ni komšije porodice Milanović nisu bile raspoložene za razgovor na ovu temu .

 


#   ubistvo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima