Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пијани гости претукли кафеџију пиштољем и поломили инвентар

rssBookmark and Share

Медвеђа 20.09.2015. ЈугМедиа

Власника кафића „Лидо“ у центру Медвеђе Момчила Јанковић претукла су синоћ два пијана госта који су полупали и инвентар и побегли с лица места.

Пијани гости претукли кафеџију пиштољем и поломили инвентар

Инцидент се догодио око 8.30 часова, када су у кафић упали Горан Денић из Равне Бање и Иван Ђуровић из Медвеђе, које је Јанковић раније пријављивао полицији због претњи.

“Ђуровић ми је најпре прислонио пиштољ на лице уз псовке и увреде. Успео сам да се истргнем, али је налетео Денић и ударио ме је неколико пута. Настала је туча јер сам морао да се браним. Извукао сам дебљи крај, с поломљеним носем и главом пуном модрица”, прича Јанковић за Југмедиу, који је возилом хитне помоћи пребачен из Дома здравља у Медвеђи у ургентни центар Опште болнице у Лесковцу.

Пред разјареним Денићем и Ђуровићем побегли су гости из кафића, а они су потом полупали све што им се нашло под рукама – столице и столове и телевизор, а развалили су и врата.

Полиција је стигла када су силеџије и вандали већ били замакли путем ка Лебану.

Момчило Јанковић је на недавно одржаним локалним изборима у Медвеђи био одборнички кандидат ГГ „За Горњу Јабланицу“, а Денић и Ђуровић су били активни у кампању СНС-а.

Повређени угоститељ не види, међутим, у синоћашњем нападу политичке разлоге.

„Они су често пијани и насилни. Претили су ми више пута и ја сам их уредно пријављивао полцији, а претили су зато што им нисам давао да пију на вересију. Синоћ су били веома пијани када су упали у мој локал и просто нисам разумео зашто су ме напали“, прича Јанковић.

Од полиције нисмо могли да сазнамо да ли су приведени нападачи.


#   Медвеђа   претње   насиље   кафана   Ургентни центар   Момчило Јанковић   Горан Денић   Иван Ђуровић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима