Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pijani gosti pretukli kafedžiju pištoljem i polomili inventar

rssBookmark and Share

Medveđa 20.09.2015. JugMedia

Vlasnika kafića „Lido“ u centru Medveđe Momčila Janković pretukla su sinoć dva pijana gosta koji su polupali i inventar i pobegli s lica mesta.

Pijani gosti pretukli kafedžiju pištoljem i polomili inventar

Incident se dogodio oko 8.30 časova, kada su u kafić upali Goran Denić iz Ravne Banje i Ivan Đurović iz Medveđe, koje je Janković ranije prijavljivao policiji zbog pretnji.

“Đurović mi je najpre prislonio pištolj na lice uz psovke i uvrede. Uspeo sam da se istrgnem, ali je naleteo Denić i udario me je nekoliko puta. Nastala je tuča jer sam morao da se branim. Izvukao sam deblji kraj, s polomljenim nosem i glavom punom modrica”, priča Janković za Jugmediu, koji je vozilom hitne pomoći prebačen iz Doma zdravlja u Medveđi u urgentni centar Opšte bolnice u Leskovcu.

Pred razjarenim Denićem i Đurovićem pobegli su gosti iz kafića, a oni su potom polupali sve što im se našlo pod rukama – stolice i stolove i televizor, a razvalili su i vrata.

Policija je stigla kada su siledžije i vandali već bili zamakli putem ka Lebanu.

Momčilo Janković je na nedavno održanim lokalnim izborima u Medveđi bio odbornički kandidat GG „Za Gornju Jablanicu“, a Denić i Đurović su bili aktivni u kampanju SNS-a.

Povređeni ugostitelj ne vidi, međutim, u sinoćašnjem napadu političke razloge.

„Oni su često pijani i nasilni. Pretili su mi više puta i ja sam ih uredno prijavljivao polciji, a pretili su zato što im nisam davao da piju na veresiju. Sinoć su bili veoma pijani kada su upali u moj lokal i prosto nisam razumeo zašto su me napali“, priča Janković.

Od policije nismo mogli da saznamo da li su privedeni napadači.


#   Medveđa   pretnje   nasilje   kafana   Urgentni centar   Momčilo Janković   Goran Denić   Ivan Đurović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima