Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пирот: Преминуо и трећи тешко повређени радник "Тигра" Дејан Младеновић

rssBookmark and Share

Пирот 02.05.2015. Tigar Tyres, Пиротске Вести, Јужна Србија Инфо

"Тигар Тајерс" (Tigar Tyres) са најдубљим жаљењем обавештава јавност да је након несреће која се догодила 23. априла у ваљари, нажалост, и Дејан Младеновић, радник одржавања, преминуо 2. маја 2015. године, према информацији коју је СОС Интернационал доставио рано ујутру менаџменту Тигар Тајерс-а.

Тигар Пирот, Фото: www.kurir.rs
Тигар Пирот, Фото: www.kurir.rs

Од 24. априла ујутру Дејан Младеновић је био хоспитализован на Универзитетској клиници у Бохуму у Немачкој, где је тим лекара учинио све што је било могуће.

Компанија и сви запослени у Тигар Тајерс-у изражавају искрено и најдубље жаљење због овог губитка, и пружају сву неопходну подршку и помоћ која је у овим околностима потребна његовој породици и породицама  осталих настрадалих колега.

Званична истрага о околностима ове несреће је и даље у току. Тигар Тајерс ће наставити да пружа подршку истрази и даље ће обавештавати  јавност поводом овог трагичног инцидента.


#   Пирот   болница   Немачка   Тигар АД Пирот   смрт   радник   експлозија   саопштење   Дејан Младеновић   Тигар - Tigar tyres Пирот   Бохуму
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима