Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Шест особа повређено у фабрици "Тигар"

rssBookmark and Share

Пирот 23.04.2015. РТС, Јужна Србија Инфо

У Фабрици "Тигар" у Пироту повређено је шест особа, три теже са повредама опасним по живот, а три лакше.

Шест особа повређено у фабрици "Тигар"

Представница компаније "Тигар" Емилија Лилић каже да се незгода догодила око 12 часова и 30 минута у погону Ваљаре у Пироту у стартној соби где се припремају смесе за израду пнеуматика, када је дошло до струјног удара који је потом изазвао пожар.

"Најпре је дошло до кратког нестанка струје, а према нашим првим сазнањима, то је узроковало варничење. Шесторо радника је било на интервенцији и они су повређени", изјавила је Лилићева, а јавља дописник РТС-а.

Директор пиротске болнице Горан Петровић каже да су тројица радника збринута на Општој хирургији пиротске болнице, а осталих троје повређених је након указане прве помоћи у пиротској болници, транспортовано у Клинички центар у Нишу.

Како каже директорка Клинике за пластичну хирургију у Нишу докторка Јадранка Паравина, пацијенти који су хоспитализовани у Нишу имају опекотине на више од 50 одсто тела, али су стабилно.

Повређени су радници Миодраг Панић (1959), Дејан Младеновић (1970), Драган Соколовић (1972), Бобан Благојевић (1973), Саша Вељковић (1977) и Небојша Јовановић (1973).

Узрок ове незгоде још увек није познат, а истрага је у току.


#   Пирот   пожар   Тигар АД Пирот   Горан Петровић   експлозија   Клинички центар       опекотине     Дејан Младеновић   Драган Соколовић   Бобан Благојевић   Саша Вељковић   Небојша Јовановић   Тигар - Tigar tyres Пирот
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима