Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Šest osoba povređeno u fabrici "Tigar"

rssBookmark and Share

Pirot 23.04.2015. RTS, Južna Srbija Info

U Fabrici "Tigar" u Pirotu povređeno je šest osoba, tri teže sa povredama opasnim po život, a tri lakše.

Šest osoba povređeno u fabrici "Tigar"

Predstavnica kompanije "Tigar" Emilija Lilić kaže da se nezgoda dogodila oko 12 časova i 30 minuta u pogonu Valjare u Pirotu u startnoj sobi gde se pripremaju smese za izradu pneumatika, kada je došlo do strujnog udara koji je potom izazvao požar.

"Najpre je došlo do kratkog nestanka struje, a prema našim prvim saznanjima, to je uzrokovalo varničenje. Šestoro radnika je bilo na intervenciji i oni su povređeni", izjavila je Lilićeva, a javlja dopisnik RTS-a.

Direktor pirotske bolnice Goran Petrović kaže da su trojica radnika zbrinuta na Opštoj hirurgiji pirotske bolnice, a ostalih troje povređenih je nakon ukazane prve pomoći u pirotskoj bolnici, transportovano u Klinički centar u Nišu.

Kako kaže direktorka Klinike za plastičnu hirurgiju u Nišu doktorka Jadranka Paravina, pacijenti koji su hospitalizovani u Nišu imaju opekotine na više od 50 odsto tela, ali su stabilno.

Povređeni su radnici Miodrag Panić (1959), Dejan Mladenović (1970), Dragan Sokolović (1972), Boban Blagojević (1973), Saša Veljković (1977) i Nebojša Jovanović (1973).

Uzrok ove nezgode još uvek nije poznat, a istraga je u toku.


#   Pirot   požar   Tigar AD Pirot   Goran Petrović   eksplozija   Klinički centar       opekotine     Dejan Mladenović   Dragan Sokolović   Boban Blagojević   Saša Veljković   Nebojša Jovanović   Tigar - Tigar tyres Pirot
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima