Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pirot: Preminuo i treći teško povređeni radnik "Tigra" Dejan Mladenović

rssBookmark and Share

Pirot 02.05.2015. Tigar Tyres, Pirotske Vesti, Južna Srbija Info

"Tigar Tajers" (Tigar Tyres) sa najdubljim žaljenjem obaveštava javnost da je nakon nesreće koja se dogodila 23. aprila u valjari, nažalost, i Dejan Mladenović, radnik održavanja, preminuo 2. maja 2015. godine, prema informaciji koju je SOS Internacional dostavio rano ujutru menadžmentu Tigar Tajers-a.

Tigar Pirot, Foto: www.kurir.rs
Tigar Pirot, Foto: www.kurir.rs

Od 24. aprila ujutru Dejan Mladenović je bio hospitalizovan na Univerzitetskoj klinici u Bohumu u Nemačkoj, gde je tim lekara učinio sve što je bilo moguće.

Kompanija i svi zaposleni u Tigar Tajers-u izražavaju iskreno i najdublje žaljenje zbog ovog gubitka, i pružaju svu neophodnu podršku i pomoć koja je u ovim okolnostima potrebna njegovoj porodici i porodicama  ostalih nastradalih kolega.

Zvanična istraga o okolnostima ove nesreće je i dalje u toku. Tigar Tajers će nastaviti da pruža podršku istrazi i dalje će obaveštavati  javnost povodom ovog tragičnog incidenta.


#   Pirot   bolnica   Nemačka   Tigar AD Pirot   smrt   radnik   eksplozija   saopštenje   Dejan Mladenović   Tigar - Tigar tyres Pirot   Bohumu
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima