Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Полиција пронашла одбеглог наоружаног притвореника

rssBookmark and Share

Прокупље 25.01.2014. ЈужнаСрбија.Инфо

Припадници прокупачке полиције пронашли су и спровели у притвор наоружаног Б. С. (30) из Новог Села код Прокупља, који је у четвртак увече, нешто пре поноћи, покушао да убије своју супругу Весну.М.

Полиција пронашла одбеглог наоружаног притвореника

Припадници прокупачке полиције су Б.С., како сазнајемо, пронашли у једној напуштеној кући поред Прокупља, где се он наоружан скривао.

Б.С. који је у кућном притвор са наногицом, развалио је улазна врата куће у којој живи његова супруга и упао код ње наоружан пиштољем, у намери како она каже да је убије.

Он је скинуо електронску наруквицу и испалио том приликом један хитац из пиштоља. Б.С.  је, такође, током напада повредио брата своје супруге Горана Миљковића, који је телом штитио своју сестру како је муж не би убио.

Б. С. је од раније познат Прокупачкој полицији. У 2013. ухапшен је под сумњом да је са суграђанином И. М. (23) учествовао у свирепом убиству пензионера Николе Кабаша (72) из Прокупља.

Он је недавно пуштен да се брани са слободе уз обавезу ношења наногице, и забрану напуштања куће док је И. М. саучесник у свирепом убистцу остао у притвору.

 


#   Прокупље   суд   затвор   наногица   Ново Село
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима