Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Потрага за притвореником са наногицом јер је напао бившу супругу

rssBookmark and Share

Прокупље 24.01.2014. Blic

Прокупачка полиција трага за наоружаним Б. С. (30) из Новог Села код Прокупља који је синоћ, нешто пре поноћи, покушао да провали у кућу бивше супруге В. М. и физички се обрачуна са њом.

Потрага за притвореником са наногицом јер је напао бившу супругу

Нападач, који је у кућном притвор са наногицом, сукобио се са братом бивше жене Г. М. (33) из Прокупља и ујео га и посекао по лицу.

Незванично сазнајемо, да је Б. С. пре него што је кренуо да се обрачуна са породицом доскорашње супруге, неопажено узео братов пиштољ и да се током сукоба у кући чуо и један пуцањ из оружја, али да на срећу нико није повређен.

Полиција је одмах након пријаве кренула у потрагу за наоружаним нападачем. Патроле су постављене на свим излазима из града, а појачано је и присуство полиције у граду.

Осумњичени Б. С. је од раније познат полицији. У 2013. ухапшен је под сумњом да је са суграђанином И. М. (23) учествовао у свирепом убиству пензионера Николе Кабаша (72) из Прокупља. Кабаш је тада пронађен мртав у свом стану у улици Вељка Влаховића и предпоставља се да је убијен чекићем или секиром.

Полиција је само дан након убиства идентификовала насилнике и ухапсила их. Након неколико месеци проведених у притвору, Б. С. је недавно пуштен да се брани са слободе уз обавезу ношења наногице, док је И. М. остао у притвору.

Претпоставља се да је Кабаш познавао убице јер није било знакова провале у његовом стану, а током истраге је утврђено да је старац чак и седео са убицама и пио сок.

Након што су починили злочин, убице су закључале улазна врата стана и дали се у бег. Али, полиција им је брзо ушла у траг и привела их.


#   Прокупље   полиција   затвор   наногица   Ново Село
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима