Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Potraga za pritvorenikom sa nanogicom jer je napao bivšu suprugu

rssBookmark and Share

Prokuplje 24.01.2014. Blic

Prokupačka policija traga za naoružanim B. S. (30) iz Novog Sela kod Prokuplja koji je sinoć, nešto pre ponoći, pokušao da provali u kuću bivše supruge V. M. i fizički se obračuna sa njom.

Potraga za pritvorenikom sa nanogicom jer je napao bivšu suprugu

Napadač, koji je u kućnom pritvor sa nanogicom, sukobio se sa bratom bivše žene G. M. (33) iz Prokuplja i ujeo ga i posekao po licu.

Nezvanično saznajemo, da je B. S. pre nego što je krenuo da se obračuna sa porodicom doskorašnje supruge, neopaženo uzeo bratov pištolj i da se tokom sukoba u kući čuo i jedan pucanj iz oružja, ali da na sreću niko nije povređen.

Policija je odmah nakon prijave krenula u potragu za naoružanim napadačem. Patrole su postavljene na svim izlazima iz grada, a pojačano je i prisustvo policije u gradu.

Osumnjičeni B. S. je od ranije poznat policiji. U 2013. uhapšen je pod sumnjom da je sa sugrađaninom I. M. (23) učestvovao u svirepom ubistvu penzionera Nikole Kabaša (72) iz Prokuplja. Kabaš je tada pronađen mrtav u svom stanu u ulici Veljka Vlahovića i predpostavlja se da je ubijen čekićem ili sekirom.

Policija je samo dan nakon ubistva identifikovala nasilnike i uhapsila ih. Nakon nekoliko meseci provedenih u pritvoru, B. S. je nedavno pušten da se brani sa slobode uz obavezu nošenja nanogice, dok je I. M. ostao u pritvoru.

Pretpostavlja se da je Kabaš poznavao ubice jer nije bilo znakova provale u njegovom stanu, a tokom istrage je utvrđeno da je starac čak i sedeo sa ubicama i pio sok.

Nakon što su počinili zločin, ubice su zaključale ulazna vrata stana i dali se u beg. Ali, policija im je brzo ušla u trag i privela ih.


#   Prokuplje   policija   zatvor   nanogica   Novo Selo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima