Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Policija pronašla odbeglog naoružanog pritvorenika

rssBookmark and Share

Prokuplje 25.01.2014. JužnaSrbija.Info

Pripadnici prokupačke policije pronašli su i sproveli u pritvor naoružanog B. S. (30) iz Novog Sela kod Prokuplja, koji je u četvrtak uveče, nešto pre ponoći, pokušao da ubije svoju suprugu Vesnu.M.

Policija pronašla odbeglog naoružanog pritvorenika

Pripadnici prokupačke policije su B.S., kako saznajemo, pronašli u jednoj napuštenoj kući pored Prokuplja, gde se on naoružan skrivao.

B.S. koji je u kućnom pritvor sa nanogicom, razvalio je ulazna vrata kuće u kojoj živi njegova supruga i upao kod nje naoružan pištoljem, u nameri kako ona kaže da je ubije.

On je skinuo elektronsku narukvicu i ispalio tom prilikom jedan hitac iz pištolja. B.S.  je, takođe, tokom napada povredio brata svoje supruge Gorana Miljkovića, koji je telom štitio svoju sestru kako je muž ne bi ubio.

B. S. je od ranije poznat Prokupačkoj policiji. U 2013. uhapšen je pod sumnjom da je sa sugrađaninom I. M. (23) učestvovao u svirepom ubistvu penzionera Nikole Kabaša (72) iz Prokuplja.

On je nedavno pušten da se brani sa slobode uz obavezu nošenja nanogice, i zabranu napuštanja kuće dok je I. M. saučesnik u svirepom ubistcu ostao u pritvoru.

 


#   Prokuplje   sud   zatvor   nanogica   Novo Selo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima