Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Притвореник са наногицом у Прокупљу напао породицу бивше супруге

rssBookmark and Share

Прокупље 25.01.2014. извор: Блиц

Био је разјарен, наоружан пиштољем. Гризао ме је по рукама, глави, ма свуда по телу...

Жртва: Горан Миљковић
Жртва: Горан Миљковић


Горан Миљковић (33) из Прокупља за “Блиц” описује како га је напао некадашњи зет Б. С. (30) из оближњег Новог Села, који је са наногицом био у кућном притвору због сумње да је учестовао у убиству комшије пензионера Николе Кабаша (72).

Кућни притвореник је пре прекјучерашњег напада покидао наногицу, узео братовљев пиштољ и кренуо да се обрачуна са бившом женом Весном Миљковић у њеној кући.

Телефонске претње:
Нападнута Весна Миљковић каже да се од Б. С. развела у децембру, а два дана пре инцидента пријавила га је полицији јер је њеној сестри и претио да ће им свима пресудити. Полиција је реаговала и упозорила Б. С.

Метак прошао кроз тросед и завршио у зиду

- Ушао је са пиштољем у руци. Испалио је и један метак - сећа се Миљковић и наводи да је Б. С. побегао, а полиција га је ухапсила неколико сати касније.
Нападач је у мају 2013. ухапшен под сумњом да је са И. М. (23) убио пензионера Кабаша. Пре месец дана Б. С. је уз електронски надзор пуштен из притвора.

Како за “Блиц” објашњава Душанка Гарић, начелник Одељења за третман и алтернативне санкције, Б. С. је скинуо електронску наногицу у 21.15, и то је одмах регистровано у Центру за надзор Министарства правде.

- Активирао се аларм и компјутер је добио поруку да је Б. С. покидао електронску наногицу - објашњава Душанка Гарић и наводи да је полиција о бегу обавештена у 21.30 сати.

 


#   Прокупље   полиција   Ново Село   Горан Миљковић   кућни притвор
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима