Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Повређени Француз:Нисте помогли Татону, нећете ни мени

rssBookmark and Share

19.07.2012. Izvor : Agencija TANJUG , Južna Srbija |

Нишка полиција идентификовала је и привела двојицу младича из Ниша због сумње да су у среду,18.јула, у раним јутарњим сатима претукли француског држављанина М.Г.А.(24) и том приликом му поломили нос.

Повређени Француз:Нисте помогли Татону, нећете ни мени

Због сумње да је извршио кривично дело наношења тешких телесних повреда ухапшен је Б.Р. (22) из Ниша, а због сумње да је извршио кривично дело насилничког понашања ухапшен је Н.Л. (22), такође из Ниша. Њима је одређена мера полицијског задржавања до 48 сати и биће са кривицним пријавама приведени истражном судији надлежног суда, рекла је за Тањуг портпаролка нишке полиције Лидија Павловић.


Како ''Јужна Србија'' сазнаје повређени Француз је прво у Клиничком центру у Нишу, одбио лекарску помоћ уз речи: "Нисте помогли Татону, нећете ни мени".

Они су у среду око 3.50 у строгом центру Ниша напала француског држављанина М.Г.А и у тучи му поломила нос. Мотиви напада за сада нису познати, а у полицији кажу да младић из Француске није учесник инетрнационалног Фестивала фолклора који се тренутно одржава у Нишу и да у граду борави у приватној посети.


#   Јужна Србија регион   Лидија Павловић   повреде   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима