Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Приведено 15 особа, заплењени наркотици и оружје

rssBookmark and Share

Алексинац 24.01.2014.

Нишка полиција је у свобухватној акцији у којој је претресено 48 обеката привела 15 особа и запленила разне наркотике, оружје и једно возило, саопштено је из Полицијске управе у том граду.

Претрес 48 објеката у Нишу
Претрес 48 објеката у Нишу

У још једној свеобухватној акцији коју су данас извели полицијски службеници Полицијске управе у Нишу, на подручју Управе извршен је претрес у 48 објеката са посебним акцентом на подручје Алексинца и града Ниша. У претресу су пронађени и одузети разни наркотици, оружје, једно возило и доведено је укупно 15 особа до Полицијске управе у Нишу, са којима је рад у току и против којих ће бити предузете одговарајуће законске мере.

Против приведених се спроводе законом прописане мере, напомињу из полиције и указују да је данашња акција била посебно усмерена на подручја Алексинца и Ниша.

У претходне две акције које су спроведене на подручју Полицијске управе у Нишу, а које су биле посебно усмерене на сузбијање наркоманије, извршен је претрес у укупно 170 објекта на подручју Управе и том приликом је одузето око 40 килограма наркотика, откривене су три лабораторије за произвдњу наркотика у вештачким условима, одузета су четири пиштоља и једна пушка као и већа количина муниције разног калибра.

У акцијама је приведена укупно 41 особа, а задржано 27 особа и у раду са њима решено преко 30 кривичних дела.

Једна од откривених лабораторија спада у најсавременије које су до сада откривене, напомињу из полиције


 


#   Алексинац   хапшење   Лидија Павловић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима