Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Privedeno 15 osoba, zaplenjeni narkotici i oružje

rssBookmark and Share

Aleksinac 24.01.2014.

Niška policija je u svobuhvatnoj akciji u kojoj je pretreseno 48 obekata privela 15 osoba i zaplenila razne narkotike, oružje i jedno vozilo, saopšteno je iz Policijske uprave u tom gradu.

Pretres 48 objekata u Nišu
Pretres 48 objekata u Nišu

U još jednoj sveobuhvatnoj akciji koju su danas izveli policijski službenici Policijske uprave u Nišu, na području Uprave izvršen je pretres u 48 objekata sa posebnim akcentom na područje Aleksinca i grada Niša. U pretresu su pronađeni i oduzeti razni narkotici, oružje, jedno vozilo i dovedeno je ukupno 15 osoba do Policijske uprave u Nišu, sa kojima je rad u toku i protiv kojih će biti preduzete odgovarajuće zakonske mere.

Protiv privedenih se sprovode zakonom propisane mere, napominju iz policije i ukazuju da je današnja akcija bila posebno usmerena na područja Aleksinca i Niša.

U prethodne dve akcije koje su sprovedene na području Policijske uprave u Nišu, a koje su bile posebno usmerene na suzbijanje narkomanije, izvršen je pretres u ukupno 170 objekta na području Uprave i tom prilikom je oduzeto oko 40 kilograma narkotika, otkrivene su tri laboratorije za proizvdnju narkotika u veštačkim uslovima, oduzeta su četiri pištolja i jedna puška kao i veća količina municije raznog kalibra.

U akcijama je privedena ukupno 41 osoba, a zadržano 27 osoba i u radu sa njima rešeno preko 30 krivičnih dela.

Jedna od otkrivenih laboratorija spada u najsavremenije koje su do sada otkrivene, napominju iz policije


 


#   Aleksinac   hapšenje   Lidija Pavlović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima