Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Прокупље: Пијани полицајци се сударили и наставили да возе

rssBookmark and Share

Прокупље 30.12.2016. Курир, Јужна Србија Инфо

После незгоде, у којој није било повређених, полицајци су наставили да возе, али им је испала једна таблица са аутомобила

Прокупље: Пијани полицајци се сударили и наставили да возе

Двојица полицајаца изазвала су саобраћајну незгоду службеним аутомобилом под утицајем алкохола и побегла! Међутим, приликом бекства им је испала таблица с кола и брзо су идентификовани.

Незгода се догодила у недељу око 22 сата у једној од најпрометнијих прокупачких улица. Како смо незванично сазнали, сударили су се полицијско возило и такси „опел вектра“. Том приликом је оштећен полицијски ауто, а „опел вектри“ је само пукао браник, јер је имала куку.

Након незгоде, у којој није било повређених, полицајци су наставили да возе, али им је испала једна таблица са аутомобила.

- Таксиста који се сударио с полицајцима позвао је полицију и полицајци су дошли и урадили увиђај. Оштећено је полицијско возило, а таксиста је прошао без повреда. Полицајци су, иначе, били на дужности - каже извор близак истрази.

У полицији су потврдили да је незгоду изазвао припадник МУП и да је против њега поднета прекршајна пријава и донето решење о удаљењу с посла.


#   Прокупље   саобраћајна незгода   прекршајна пријава
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима