Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пуцала на мужа из гасног пиштоља, па покушала пред полицијом да га докрајачи самострелом

rssBookmark and Share

Београд 21.02.2017. Јужна Србија Инфо

Душана Миливојевића (39) из Сврљига, за ким полиција трага због интернет продаје половних аутомобилима, полиција је јутрос рањеног пронашла испред једне зграде у београдском насељу Раковица.

Фото: П. Димитријевић, РАС Србија
Фото: П. Димитријевић, РАС Србија

Јутрос нешто пре седам сати, након расправе, на њега је пуцала супруга Лидија из гасног пиштоља, за којом полиција такође трага због интернет превара.

Она се након тога закључала у изнајмљени стан у ком су се обоје крили од полиције, али се после сат времена преговора са полицијом предала и и том тренутку покушала самострелом да докрајчи супруга, преноси TV Pink.

Брзом интревенцијом полиције, жена је спречана у томе.

У изнајмљеном стану у насељу Раковица, београдска полиција је пронашла гасни пиштољ, самострел и више фалсификованих докумената.

Рањени Миливојевић ја након операције у КЦ Србије у стабилном стању.

Супружници Миливојевић за којима је расписана потерница, имају више стотина кривичних пријава и већ су кажњени затворским казнама у трајању од три, односно једне године, због превара и нелегалне зараде од око један милон динара, али су од тада у бекству.


#   Београд   полиција   Сврљиг   аутомобили   интернет   оружје   преваранти   брачни пар   ПУ Београд   покушај убиства   Душан Миливојевић   Лидија Миливојевић   гасни пиштољ
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима