Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pucala na muža iz gasnog pištolja, pa pokušala pred policijom da ga dokrajači samostrelom

rssBookmark and Share

Beograd 21.02.2017. Južna Srbija Info

Dušana Milivojevića (39) iz Svrljiga, za kim policija traga zbog internet prodaje polovnih automobilima, policija je jutros ranjenog pronašla ispred jedne zgrade u beogradskom naselju Rakovica.

Foto: P. Dimitrijević, RAS Srbija
Foto: P. Dimitrijević, RAS Srbija

Jutros nešto pre sedam sati, nakon rasprave, na njega je pucala supruga Lidija iz gasnog pištolja, za kojom policija takođe traga zbog internet prevara.

Ona se nakon toga zaključala u iznajmljeni stan u kom su se oboje krili od policije, ali se posle sat vremena pregovora sa policijom predala i i tom trenutku pokušala samostrelom da dokrajči supruga, prenosi TV Pink.

Brzom intrevencijom policije, žena je sprečana u tome.

U iznajmljenom stanu u naselju Rakovica, beogradska policija je pronašla gasni pištolj, samostrel i više falsifikovanih dokumenata.

Ranjeni Milivojević ja nakon operacije u KC Srbije u stabilnom stanju.

Supružnici Milivojević za kojima je raspisana poternica, imaju više stotina krivičnih prijava i već su kažnjeni zatvorskim kaznama u trajanju od tri, odnosno jedne godine, zbog prevara i nelegalne zarade od oko jedan milon dinara, ali su od tada u bekstvu.


#   Beograd   policija   Svrljig   automobili   internet   oružje   prevaranti   bračni par   PU Beograd   pokušaj ubistva   Dušan Milivojević   Lidija Milivojević   gasni pištolj
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima