Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Разбојник ранио власника мењачнице и отео му торбу са 12.000 евра

rssBookmark and Share

Врање 02.10.2010. ПРЕСС

Непознати разбојник пуцао је прексиноћ на Драгана С., власник лесковачке мењачнице „Посејдон", и отео му 12.000 евра! Нападач је побегао, а Драган, који је рањен у ногу, смештен је на ортопедији болнице у ЛесковцуПљачкаш је пуцао у Драгана испред зграде у којој станује у насељу Зеле Вељковић.

- Ради се о типичној сачекуши. Када сам изашао из аутомобила и кренуо ка улазу у зграду, он је истрчао из жбуња и без упозорења са удаљености од око два метра из пиштоља ми пуцао право у ноге. Осетио сам оштар бол и пао, а он је хладнокрвно пришао, узео ми торбицу са парама и без журбе отишао - прича Драган С.

Лекари на Одељењу ортопедије кажу да су оперисали Драгана и извадили метак који је био „заглављен" између костију натколенице.

- Драган је ван животне опасности - рекли су дежурни лекари одељења ортопедије.

Напад на Драгана С. је трећа пљачка власника лесковачких мењачница у последњих годину и по дана. Пре годину дана рањен је власник мењачнице у насељу Дубочица. Њему је непознати нападач пуцао у ногу, затим му отео торбицу у којој је било 10.000 евра. Сличан напад догодио се и пре осам месеци у ширем центру града, када је власник мењачнице најпре рањен, а затим му је отето неколико хиљада евра.


#   Врање   разбојник
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима