Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Razbojnik ranio vlasnika menjačnice i oteo mu torbu sa 12.000 evra

rssBookmark and Share

Vranje 02.10.2010. PRESS

Nepoznati razbojnik pucao je preksinoć na Dragana S., vlasnik leskovačke menjačnice „Posejdon", i oteo mu 12.000 evra! Napadač je pobegao, a Dragan, koji je ranjen u nogu, smešten je na ortopediji bolnice u LeskovcuPljačkaš je pucao u Dragana ispred zgrade u kojoj stanuje u naselju Zele Veljković.

- Radi se o tipičnoj sačekuši. Kada sam izašao iz automobila i krenuo ka ulazu u zgradu, on je istrčao iz žbunja i bez upozorenja sa udaljenosti od oko dva metra iz pištolja mi pucao pravo u noge. Osetio sam oštar bol i pao, a on je hladnokrvno prišao, uzeo mi torbicu sa parama i bez žurbe otišao - priča Dragan S.

Lekari na Odeljenju ortopedije kažu da su operisali Dragana i izvadili metak koji je bio „zaglavljen" između kostiju natkolenice.

- Dragan je van životne opasnosti - rekli su dežurni lekari odeljenja ortopedije.

Napad na Dragana S. je treća pljačka vlasnika leskovačkih menjačnica u poslednjih godinu i po dana. Pre godinu dana ranjen je vlasnik menjačnice u naselju Dubočica. Njemu je nepoznati napadač pucao u nogu, zatim mu oteo torbicu u kojoj je bilo 10.000 evra. Sličan napad dogodio se i pre osam meseci u širem centru grada, kada je vlasnik menjačnice najpre ranjen, a zatim mu je oteto nekoliko hiljada evra.


#   Vranje   razbojnik
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima