Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Седморо повређених у удесу на ауто - путу код Ниша, учествовало и возило полиције

rssBookmark and Share

Ниш 26.06.2023. Јужна Србија Инфо

Јутрос нешто пре 3 сата у саобраћајном удесу на ауто - путу Београд Ниш код Доње Трнаве, седморо људи је повређено. У удесу су учествовала три возила од којих и возило полиције, саопштено је из ПУ Ниш.

Седморо повређених у удесу на ауто - путу код Ниша, учествовало и возило полиције

Поред полиције учествовала су и два аутомобила, француских и немачких регистарских ознака.

Међу повређенима је трочлана породица пореклом из Бугарске, отац мајка и три детета и два мушкарца из другог возила, од којих је један полицијски службеник.

„С. Ц стар 35 година, задобио је прелом једног ребра са десне стране и мање контузионе повреде плућа, без индикација за хируршко лечење и упућен у матичну установу ЗЦ Прокупље. Н. М. стар 34 године, задобио је фрацтура кости десног стопала, мања контузија горњег резња левог плућног крила, локално нагњечење потиљацно лево. Пуштен је кући на даље лечење. Дечак Н. Н. 10 година стар има прелом надлакатне кости у средњем делу са дислокацијом и мањом линијом прелома чашице левог колена. Дечји хирург индиковао је пријем на Клинику за дечију хирургију, али је мајка одбила и потписала се да не жели хослитализацију и одвела га на даље лечење у Бугарску.

Отац, Н. К. стар 32 година има нагњечење меких ткива поглавине са делимичним расцепом истих. Одбио даље, лечење и кренуо пут Бугарске са породицом“, потврђено је из УКЦ Ниш.


#   Ниш   саобраћајна незгода   Доња Трнава   ПУ Ниш   Универзитетски клинички центар ниш
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима