Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Дечацима поломили нос и прсте на дечјем игралишту

rssBookmark and Share

Лесковац 01.09.2014. Блиц

Три дечака од 13 до 14 година физички су нападнута, а двојица су бесомучно претучена на игралишту у Улици Николе Скобаљића у Лесковцу.

Дечацима поломили нос и прсте на дечјем игралишту

Једном дечаку поломљен је нос на два места, после чега је био неколико минута у несвести, а другом прст на руци, док је трећи завршио са хематомима.

Инцидент се догодио 30. августа око 23 часа. Портпарол лесковачке полиције Бобан Здравковић каже да је случај пријављен.

„У Полицијској управи у Лесковцу постоји пријава догађаја и са њом је упознато надлежно тужилаштво. Предузимају се све мере и радње за утврђивање чињеничног стања и предузимања законских мера“, каже Здравковић.

Родитељи дечака тврде да су њихову децу напала двојица старија малолетника.

- Наша деца су претучена само зато што нису хтела да устану са клупе по наређењу насилника. Зар је дотле дошло да деца не смеју ни на игралиште? – пита се Г.Ђ, отац једног од повређених.

Прву помоћ дечаци су добили од својих другова и од комшија који су инцидент посматрали са тераса, а потом су примљени у Службу ургентне медицине Опште болнице у Лесковцу.

У извештају лекара који су те ноћи дежурали не наводи се ког су типа повреде, односно, да ли су лакше или теже телесне повреде. У тој служби нисмо могли да добијемо информацију о случају претучених дечака јер су лекари били заузети састанцима и пацијентима.

 


#   Лесковац   деца   Бобан Здравковић   насиље
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима