Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Србин из Лесковца отет у Будви

rssBookmark and Share

18.10.2013. Autor: Blic

Владица Момчиловић (30) из Лесковца нестао је 1. октобра у Будви, а црногорска полиција претпоставља да је киднапован. Неколико дана након нестанка у каналу на периферији Будве пронађена је патика, шортс и банковне картице за које је утврђено да припадају несталом младићу.

Србин из Лесковца отет у Будви

Момчиловић је последњих неколико година током летње сезоне радио на приморју као продавац слика, а последњи пут се са мајком Милицом чуо 28. септембра.

"Најавио је да ће се кроз неколико дана вратити у Лесковац, одакле је планирао да отпутује у Шпанију. Нисмо се чули неколико дана, све док ме 3. октобра нису позвали његови пријатељи из Будве и рекли да га нема више од 48 сати", рекла је Милица Момчиловић.

Убрзо је нестанак пријављен полицији, а Владичини родитељи су отпутовали у Будву где је започета потрага. Провером листинга утврђено је да је Владичин телефон последњи пут употребљен 1. октобра око 21 сат и да му се од тада губи сигнал, истовремено кад је нестао и Лесковчанин.

Полиција је 7. октобра у каналу у предграђу Будве пронашла шортс, патику, картице и џепни календар за који је утврђено да припадају Владици. Канал је полиција безуспешно претраживала, након чега је Министарство унутрашњих послова Црне Горе издало међународну потерницу.

"Нестанак смо пријавили и лесковачкој полицији, али нам је речено да не могу много да ураде, с обзиром на то да је нестао на територији Црне Горе. Разговарали смо и са свим Владичиним пријатељима из Будве, који нису рекли ништа необично, што би могло да нас упути на неки траг", рекла је мајка Милица.


#   полиција   Србин
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима